“Tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir zaferdir”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı  “Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu asker kıyafeti giymiş teröristlerin başlattığı 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizi, milletimizi,..

“Tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir zaferdir”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

 “Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu asker kıyafeti giymiş teröristlerin başlattığı 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suikast düzenlemeye çalışan vatan hainleri; milletimizin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır.

15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusal medya üzerinden yaptığı ve halkı demokrasiyi korumak için meydanlara çağırdığı konuşma sonrası seyir değişti. On binlerce silahsız vatan evladı demokrasiyi ve seçilmiş hükûmeti korumak için sokağa çıktı. Dünya tarihinde örneği görülmemiş bir direniş sonrası darbe püskürtüldü. 15 Temmuz, milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği, tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir zaferdir. Kuşkusuz bu zafer, şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, gazi milletimizin büyük fedakarlıklarıyla elde edilmiştir.

Büyük Türk Milleti, nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuz da olduğu gibi ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip, hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Malazgirt’te, Çanakkale’de ve nice zaferlerde olduğu gibi kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, Ülkemizin bekasına, birliğine, huzura ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe ilelebet yaşayacaktır. İçten ve dıştan birlik ve beraberliğimizi bozmaya kalkışanlara karşı 15 Temmuz’da nasıl bir araya gelebildiysek bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde bu milli duruşu ortaya koyacağız. Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır.

Bu vesile ile vatan topraklarımız üzerinde darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütü mensupları karşısında son derece net ve sağlam bir duruş sergileyen Aziz Milletimizi ve tüm Kocaelili hemşehrilerimi tebrik ediyor, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, onları minnetle anıyor, bu yolda aldıkları yaraları İstiklal Madalyası gibi şerefle taşıyan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL