Taşveren,bütün emekçilerin bayramını kutladı

DEVA Partisi’nden 1 Mayıs Mesajı   DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı   Ali..

Taşveren,bütün emekçilerin bayramını kutladı

DEVA Partisi’nden 1 Mayıs Mesajı

 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı

 

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulmuş olan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren 1 Mayıs nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Taşveren mesajında, “Türkiye’nin kalkınmasında ve ilerlemesinde emek ve zekâlarının gücüyle, alın terleriyle lokomotif olan tüm işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularla kutluyorum” dedi.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, mesajında devamla, Türkiye’nin umudu ve aydınlık yarınlarının mimarı, yine ülkenin dört bir yanında çalışan insanlarımız olacaktır diyerek, şunları kaydetti: “14 Mayıs Seçimleri’nden sonra fabrikalarda, atölyelerde, tarlalarda ve ülkenin dört bir yanında helâl rızık kazanmak için çalışan emekçi kardeşlerimizin alın teriyle Türkiye’miz kalkınacak ve insanımızın hak ettiği refah seviyesine yeniden yükselecektir. Türkiye’ye yeniden bahar gelecektir. Çünkü ülkemizin en değerli sermayesi zekâ ve emektir.

SEÇİMLERDEN SONRA BAHAR GELECEK

 

Kocaeli’miz de bu anlamda Türkiye’nin sanayi başkenti olarak emeğin en yoğun olarak kullanıldığı önemli bir merkezdir. Çeşitli sektörlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan bütün işçi kardeşlerimiz, hem kentimizin hem Türkiye’mizin güçlü geleceğinin güvencesidir. İnşallah 14 Mayıs Seçimleri’nden sonra Millet İttifakı bileşenleri olarak iktidara geldiğimizde bugün emekçi kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıları en kısa sürede gidereceğiz. Sendikalaşma hakkından gelir adaletsizliğine kadar ülkenin bozulan dengelerini yeniden inşa edecek; halkımızı, hak ettiği yaşam kalitesine en kısa sürede ulaştıracağız” dedi.

Başkan Taşveren sözlerini; “Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde büyük emeği olan işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs etkinliklerini birlik ve dayanışma ruhuyla, bahar şenliği havası içerisinde, barış ve huzurla geçirmelerini temenni ediyorum” diyerek tamamladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL