Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tebrikler Kocaelispor | Kocaelide Bugün

Tebrikler Kocaelispor

3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu. Kocaeli Ticaret..

Tebrikler Kocaelispor

3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası tarafından yapılan organizasyonla maçtaki yerini alırken, yoğun ilgi nedeniyle Oda binası maçtan saatler önce atkı ve bayraklarla adeta yeşil-siyaha boyandı.

‘DESTEKLERİMİZ SÜRECEK’

Kocaelispor için kent genelinde oluşturulan birlik-beraberlik ortamının, galibiyetle taçlandığını ifade eden Başkanlar Bulut ve Doğan, “Şehirlere markaları değer katar. Kocaelispor da bizim en büyük markamız. Sonuna kadar korumalı, sahip çıkmalıyız. Tüm kent genelinde böylesi güzel ve sonucu galibiyet olan bir atmosfer ortaya çıkardığı için başta Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’a, akabinde Kocaelispor Başkanımız Bahri Yavuz’a, kulüp yöneticilerine ve müsabaka boyunca bizlere galibiyet sevinci yaşatmak için mücadele eden sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Kocaeli Ticaret Odası olarak Kocaelispor’umuzun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL