Tedbirler bir an olsun elden bırakılmıyor

İzmit’te dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor   Koronavirüsle mücadele sürecinin ilk gününde bu yana cadde, sokak, park ve pazar yerleri gibi noktalarda hummalı bir şekilde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi..

Tedbirler bir an olsun elden bırakılmıyor

İzmit’te dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor

 

Koronavirüsle mücadele sürecinin ilk gününde bu yana cadde, sokak, park ve pazar yerleri gibi noktalarda hummalı bir şekilde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri yeni normalleşme sürecinde de çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Koronavirüsle mücadele sürecinin ilk gününde bu yana İzmit’in mahalle ve köylerinde büyük bir titizlikle dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tedbirleri elden bırakmayarak çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler cadde, sokak, park, çöp konteynırı ve pazar yerleri gibi noktalarda köpüklü, ilaçlı ve tazyikli yıkama ile dezenfektasyon işlemlerini gerçekleştiriyor.

 

Gece Gündüz Demeden Temizlik

 

Tedbirleri bir an olsun elden bırakmayan İzmit Belediyesi çalışmalarında halkın sağlığını ön planda tutuyor. Bu kapsamda İzmit’in doğu ve batı bölgesi olmak üzere iki ayrı grup halinde tüm mahallelerde çalışan ekipler gece gündüz demeden dezenfekte çalışmalarını hummalı bir şekilde gerçekleştiriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL