Tekoğul, Tokatlılara afet hazırlıklarını anlattı

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Tokatlılar Derneğinde afet hazırlıklarını anlattı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ın başkanlığını yaptığı Tokatlılar Yardımlaşma Derneğinin İzmit Kuruçeşme’deki dernek merkezinde..

Tekoğul, Tokatlılara afet hazırlıklarını anlattı

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Tokatlılar Derneğinde afet hazırlıklarını anlattı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ın başkanlığını yaptığı Tokatlılar Yardımlaşma Derneğinin İzmit Kuruçeşme’deki dernek merkezinde yapılan afet hazırlıkları semineri yoğun katılıma sahne oldu.

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un verdiği afet hazırlıkları seminerine Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, AFAD Şube Müdürleri Cevat Özdemir, Selim Biçer ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Seminerde Kocaeli Afet Müdahale Planı ile ilgili detay bilgiler veren Tekoğul, afetlerle mücadele için seferberlik ruhu ile topyekün hazırlık gerektiğini, kurumsal ve bireysel sorumlulukların bilincinde bir farkındalığın zorunlu olduğunu vurguladı.

Tekoğul, “Yıllar önce ESAM Kocaeli Şube Başkanı iken sağlık içerikli ilk semineri liseden de arkadaşım olan Hüseyin Beye verdirmiştik. Bugün de O’nun başkanı olduğu dernekte bizler seminer veriyoruz. Bir sivil toplum örgütü olarak afet bilincinin geliştirilmesinde ve hazırlıklarında sergilenen duyarlılık dolayısıyla Hüseyin Beye ve dernek yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Seminer sonrası Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’a plaket takdim edilirken Tekoğul da Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Dernek Başkanı Hüseyin Şaşkın’a afet ve acil durum çantası hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL