Teşekkür Ederiz ‘Fatma Abla’

Çocuklardan Fatma Ablalarına hediyeler için teşekkür   Koronavirüs salgını nedeni ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evinde geçirmek zorunda olan ve kutlama mesajlarını videoya çeken çocuklar, kendilerine hediyeler..

Teşekkür Ederiz ‘Fatma Abla’

Çocuklardan Fatma Ablalarına hediyeler için teşekkür

 

Koronavirüs salgını nedeni ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evinde geçirmek zorunda olan ve kutlama mesajlarını videoya çeken çocuklar, kendilerine hediyeler gönderen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

Ülkemizde etkisi devam eden koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evinde geçirmek zorunda olan çocukları İzmit Belediyesi yalnız bırakmadı. Evlerinden çektikleri kutlama videolarını daha önce belirlenen ve duyurulan tarihler arasında İzmit Belediyesi Whatsapp hattına gönderen binlerce çocuğa hediye sürprizi yapıldı. Sürpriz sonrası mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaşan çocuklar Fatma Ablalarına teşekkür etti.

 

Sosyal Medya Üzerinden Paylaştılar

 

Bu sene diğer senelere göre daha farklı bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşamamıza rağmen çocukların bayramlarının buruk geçmesine izin vermeyen İzmit Belediyesi, kutlama videosu çekip gönderen çocuklara özel hediyeler gönderdi. Çocuklar, bayramı bayram yapan ve onları düşünen bir başkana sahip oldukları için duyduğu mutluluğu yine sosyal medya üzerinden paylaştı. Kimileri fotoğraflarla kimileri ise çektikleri videolarla Fatma Ablalarına, gönderdiği güzel hediyeler için teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL