TEV Kocaeli Bursiyerleri Buluştu

Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Bursiyerleri Buluşma Programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Wellborn Otelde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Türkiye Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Türkiye Eğitim..

TEV Kocaeli Bursiyerleri Buluştu
Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Bursiyerleri Buluşma Programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Wellborn Otelde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Türkiye Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Türkiye Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Selma Bilgisu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyeleri  Fatih Haldız ve Zümran Aracı, Kocaeli Anneleri Dernek başkanı Hande Kaya, Rana Kaplan Akademi Kurucusu ve Türkiye Eğitim Vakfı’nın proje ortağı Rana Kaplan, Biz İzmit’iz Platformu Kurucusu Hüseyin Erol ile bursiyerler katıldı.
Türkiye Eğitim Vakfının “Onu Tanırsınız” ve “Bir Dünya Çiçek” adlı kamu spotlarının gösterimi ile başlayan programda Türkiye Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Selma Bilgisu, bursiyerler; Merve Çobanlar, Onur Batman ve Tuğçe Fulya Dinçbaş ile Türkiye Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmalarında; “Türk Eğitim Vakfı’nın Kocaeli’de düzenlemiş olduğu bursiyerlerle buluşma programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bundan 51 yıl önce eğitime destek amaçlı kurulan bu vakıf bugüne kadar 250 bini aşan öğrenciye katkı sunmuştur. Burs alan eski bursiyerlerimizin yaptığı konuşmalardan anladık ki Türkiye Eğitim Vakfı sadece burs vererek faaliyet göstermiyor, burs alan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerine katkı sunan bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gençlerimizin kendine güvenen, geleceğe umutla bakan bir formatta yetişmeleri ve bu anlamda desteklenmeleri de büyük önem taşımaktadır. Türk Eğitim Vakfı da bu anlamda yapmış olduğu çalışmalarla gençlerimizin daha iyi yetişmelerine fırsat yaratan bir ortamı kendilerine sunuyor. Eğitime yapılan hizmetler yıllar sonrada ondan yararlananlar tarafından takdirle anılıyor. Burs alan öğrenciler burs veren kurumları sürekli anacaklardır. İsimler sürekli yaşayacaktır. Bu dayanışma kültürünün eğitimi daha üst noktalara taşıyacağına olan inancımı da belirtmek istiyorum.” diyen  Vali eğitime katkı sunan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Aksoy ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL