Kültür Sanat

THY ile Şehir Tiyatroları arasında iş birliği

Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları arasında iş birliği protokolü imzalandı. THY’den yapılan açıklamaya göre, THY ile Şehir Tiyatroları arasında yapılan protokol çerçevesinde Şehir Tiyatroları’nda sergilenen..

THY ile Şehir Tiyatroları arasında iş birliği

Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları arasında iş birliği protokolü imzalandı.

THY’den yapılan açıklamaya göre, THY ile Şehir Tiyatroları arasında yapılan protokol çerçevesinde Şehir Tiyatroları’nda sergilenen oyunlar, 1 Haziran’dan itibaren uçak içi eğlence sisteminde yayınlanarak yolcuların ilgisine sunuldu.

İNGİLİZCE ALT YAZI

THY’nin Planet Eğlence Sistemi’ne sahip tüm dış hat uçuşlarında yayınlanan oyunları, sadece yerli yolculara değil aynı zamanda İngilizce alt yazı seçeneği ile yabancı yolcular da izleyebiliyor.
Bu sayede 100 yılı aşkın zamandır sergilenen Şehir Tiyatroları eserleri, THY’nin milyonlarca yabancı yolcusuna da ulaştırılarak önemli bir kültürel görev ifa ediliyor. Planet eğlence sisteminde her ay yenilenen film, TV programları ve müzik içeriklerinin yanı sıra Şehir Tiyatroları’nda kapalı gişe oynayan en popüler oyunlar da tiyatro kategorisi altında peyderpey yer alacak.

Farklı açılardan görüntü alan sekiz kamera ile kaydedilen ve kayıtlarda, oyuncuların jest, mimik ve duygularını tiyatrodaki gerçekliğiyle yansıtan özel tekniklerin kullanıldığı tiyatrolardan bu ay Saadet Hanım, Geç Kalanlar, Pollyanna, Karıncalar (Bir Savaş Vardı) ve Hayal-i Temsil oyunları THY yolcularının beğenisine sunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL