Tıp Fakültesi’nde Beyaz Önlük Giyme Töreni

KOÜ Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi   Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.   Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Tuba..

Tıp Fakültesi’nde Beyaz Önlük Giyme Töreni

KOÜ Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.

 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Tuba Liman Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hüsnü Efendi ve Prof. Dr. Ayten Yazıcı, fakülte akademisyenleri, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tanıtım filmi ile başlayan törende, fakülte öğrencilerinden İnt. Recep Şeker edindiği deneyimlerini fakülteye yeni başlayan öğrencilerle paylaşarak, tavsiyelerde bulundu. KOÜ Tıp Fakültesi Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Ceyla Eraldemir de konuşmasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında tanıtıcı bilgiler paylaşarak, öğrenci danışmanlık hizmetlerinin önemine değindi.

 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan “Hem hekimlik mesleğini hem de fakültemizi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor ve hepinizi kutluyorum. Umarım sizlerin mezuniyetinizi de bugün ki gibi aynı heyecanla, aileleriniz ile birlikte kutlarız” ifadelerini kullanarak yaptığı konuşmada; sağlıklı, başarılı, huzurlu bir eğitim-öğretim yılı olması dileklerinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ülkemizin en başarılı ve pırıltılı öğrencileri ile yeni bir akademik yıla başlayacak olmanın heyecanını yürekten hissettiğini ifade ederek başladığı konuşmasında “Bizlerin görevi sizlere mesleki bilgi ve beceri yanında hekimlik etiğine ilişkin insani değerleri de aşılamaktır. Kutsal hekimlik mesleğini bu bilinç ve inançla elinizden gelen en iyi şekilde yerine getireceğinize ve çok daha iyi yerlere taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler sizlerin başarısı ve eğitimi için çabalarken aynı sevgi, saygı ve kardeşlik hisleri içerisinde sizin de olmanızı yürekten temenni ediyorum. Eğitim ve öğretim hayatınız hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi.

Öğrencilerinin beyaz önlüklerini giymelerinin ardından, KOÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Ceylan tarafından, 2022-2023 Eğitim-Öğretim senesinin ilk dersi gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL