Tipioğlu’na 177. yıl ziyareti

KOTO’dan İl Emniyet Müdürü Tipioğlu’na 177. yıl ziyareti  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda yönetimi, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Veysal..

Tipioğlu’na 177. yıl ziyareti

KOTO’dan İl Emniyet Müdürü Tipioğlu’na 177. yıl ziyareti

 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda yönetimi, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’na ‘tebrik’ ziyareti gerçekleştirdi

Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı Türk Polis Teşkilatı, Polis Haftası’nı ve 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Murat Barış ve Abdurrahman Çuhadar ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu ziyaret ederek, Kocaeli iş dünyasının tebriklerini iletti.

‘YENİ BİNA EMNİYETİMİZE HAYIRLI OLSUN’

KOTO Başkanı Bulut, İl Emniyet Müdürü Tipioğlu nezdinde tüm emniyet teşkilatına özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederken, “Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis teşkilatımızın günü ve 177. yılı kutlu olsun. Yeni binanızda da başarılı işlere imza atmanızı diliyorum” dedi. KOTO’ya nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Tipioğlu, çalışmalar ve yeni bina hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL