Tirat Gecesi beğenileri kazandı

12 ilçe de 42 kurs merkezinde meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, verdiği eğitimlerin yanı sıra uygulamalarla da kursiyerlerinin yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve izleyenlerden..

Tirat Gecesi beğenileri kazandı

12 ilçe de 42 kurs merkezinde meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, verdiği eğitimlerin yanı sıra uygulamalarla da kursiyerlerinin yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve izleyenlerden tam not alan Tirat gecesi tiyatro branşında eğitim alan kursiyerlerin isteği doğrultusunda bu dönemde de farklı oyunlarla ve kursiyerlerle yeniden sahnelendi.

 SAHNENİN TOZUNU YUTAN BİR DAHA BIRAKMIYOR

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Oda Tiyatrosu Salonu’nda tamamı kursiyerlerden oluşan Tirat gecesine, tiyatroseverlerin ilgisi oldukça yoğun oldu. 14 farklı Tirat’ın sergilendiği gecede, 17 kursiyer dönem boyunca aldıkları eğitimleri sahnede sergiledi. Birçok kursiyerin ilk kez sahneye çıktığı gecede, tiyatrocuların performansı izleyiciler tarafından uzun süre alkış aldı. Yönetmenliğini Usta Öğreticimiz Özden Tezcan’ın, yardımcı yönetmenliğini de kursiyerimiz Büşra Aramaz’ın yaptığı Tirat gecesine tiyatro severlerin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü personeli ve KO-MEK birim sorumluları katıldı. 2 aylık süre içerisinde hazırlanarak sahneye çıkan kursiyerler, sergiledikleri performansla tiyatro severler tarafından tam not aldı.

 2187 KURSİYER TİYATRO VE DRAMA EĞİTİMİ ALDI

Usta öğreticiler eşliğinde hazırlanan Tiratlarda kursiyerler kendi karakteristik özelliğine uygun olan Tirat’ı seçerek uzun süre hazırlandı. Kocaeli genelinde şimdiye kadar tiyatro ve drama branşlarında toplamda 2187 kursiyer eğitim alırken bu dönemde 437 kursiyer aktif olarak eğitimlere devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL