Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tiyatrocular, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı | Kocaelide Bugün

Tiyatrocular, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Kocaeli Şehir Tiyatroları, okullarda Tiyatro ve İletişim konulu söyleşi programlarına devam ediyor. Kocaeli Şehir Tiyatroları sanatçıları Seda Güven Şahin ve Seçil Mutlu Oğuz, İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen tiyatro..

Tiyatrocular, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Kocaeli Şehir Tiyatroları, okullarda Tiyatro ve İletişim konulu söyleşi programlarına devam ediyor.

Kocaeli Şehir Tiyatroları sanatçıları Seda Güven Şahin ve Seçil Mutlu Oğuz, İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen tiyatro söyleşisinde, öğrencilerle tiyatro sanatı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşti. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde gerçekleşen söyleşide oyuncular tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Tiyatro Sanatçısı Seçil Mutlu Oğuz, “Sanatla ilgilenin, eğer tiyatroyu seviyorsanız ve oyunculuk mesleğini yapmak istiyorsanız asla vazgeçmeyin. Sürekli bu konuda çalışıp kendinizi geliştirmelisiniz.” dedi

SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPARSANIZ SIKILMAZSINIZ

24 Kasım Anadolu Lisesi’nin Merasim Salonunda gerçekleşen söyleşi programında Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncuları, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşide şehir tiyatroları oyuncusu Seda Güven Şahin; “Tiyatro sanatının, her meslekte olduğu gibi maddi ve manevi olarak doyurucu olmayan yanları var. Tiyatroyu hobi olarak da yapabilirsiniz. Ama unutmayın ki hayatını tiyatro oyunluğu yaparak kazanan insanlar da var. Sevdiğiniz işi meslek edinirseniz saatlerce çalışsanız da sıkılmazsınız. Tiyatroyu seviyorsanız ve oyunculuğu meslek olarak seçmek istiyorsanız çok çalışıp kendinizi geliştirmeniz gerekiyor” dedi.

SÖYLEŞİLER OKULLARDA DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçılarının katıldığı Tiyatro söyleşileri Kocaeli genelindeki diğer okullarda da gerçekleştirilebilecek. Okullardan gelecek olan söyleşi talepleri doğrultusunda, yapılacak olan programlarda öğrenciler, tiyatro üzerine merek ettiklerini oyunculara sorma fırsatı bulabilecekler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL