Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“TOBB Nefes Kredisi"ni Başlatıyoruz | Kocaelide Bugün

“TOBB Nefes Kredisi”ni Başlatıyoruz

Covid-19 ile mücadelede KOBİ’lere büyük NEFES     Kocaeli Sanayi Odası olarak, Covid-19 salgınından dolayı ekonomik güçlük yaşayan işletmelerimizin finansman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla “TOBB Nefes Kredisi”ni Odamız bünyesinde başlatıyoruz…

“TOBB Nefes Kredisi”ni Başlatıyoruz

Covid-19 ile mücadelede KOBİ’lere büyük NEFES

 

 

Kocaeli Sanayi Odası olarak, Covid-19 salgınından dolayı ekonomik güçlük yaşayan işletmelerimizin finansman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla “TOBB Nefes Kredisi”ni Odamız bünyesinde başlatıyoruz.

 

Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ve TOBB ile 365 Oda/Borsa olarak tüm kaynaklarımızı devreye aldığımız ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesiyle işletmelerimize 6 milyar TL’nin üzerinde kredi imkanı sağlamış olacağız.

 

TOBB Nefes Kredisi’nden yararlanmak isteyen, cirosu 25 milyon TL’nin altında olan işletmeler Kocaeli Sanayi Odası faaliyet belgeleriyle birlikte Kocaeli Denizbank şubelerine başvurabilecekler ve azami 100 bin TL kredi kullanabilecekler.

 

TOBB ve KGF ile yapılan iş birliği kapsamında; Odamız üyesi olan KOBİ’lere özel, 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılında ise 12 eşit taksitli ve yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla NEFES Kredisi sunulacak.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL