Toltar Diliskelesi Sporu Ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Süper Amatör liginde mücadele eden Diliskelesi Spor Kulübü yönetim ve futbolcularını ağırladı. Kocaeli Süper Amatör ligine Dilovası ilçesini temsil eden Diliskelesi Spor Kulübü, Dilovası Belediye..

Toltar Diliskelesi Sporu Ağırladı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Süper Amatör liginde mücadele eden Diliskelesi Spor Kulübü yönetim ve futbolcularını ağırladı.

Kocaeli Süper Amatör ligine Dilovası ilçesini temsil eden Diliskelesi Spor Kulübü, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın konuğu oldu. Diliskelesi Spor Kulübü yönetimi ve futbolcularını Tavşancıl Sahil Restaurantta ağırlayan Başkan Toltar, futbolcu ve yönetimini 2018 ve 2019 sezonu Süper Amatör mücadele veren Diliskelesi Spor Kulübünün önümüzdeki müsabakaları ve hedefleri için fikir alışverişlerinin yapıldığı buluşmada sporculara ve kulüp üyelerine başarılar diledi.

BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜRLER

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz ise gerçekleştirilen Kahvaltı programı için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Diliskelesi spor kulübüne yardım desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, takım olarak Dilovası için oyuncu ve teknik ekiple birlikte ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini kaydetti.

BAŞARININ YANINDA OLACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Spor Kulübümüz son zamanlarda çok güzel başarılara imza attı. Onların başarısı ilçemizi hep gururlandırdı. Bu başarılar geldikçe bizler sizlerin her zaman yanında olacağız. Dilovası Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sporu özendirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çabalıyoruz. Başkan Toltar, Bizimle birlikte bu kutlu yolda yürüyen ve gençlerimize sporu sevdiren onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan kulüplerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Onlarında da böyle güzel şampiyonluklarla coşkumuzu arttırması bizleri sevindiriyor. İnşallah başarılarının devamı 2018 ve 2019 sezonunda da gelecektir. Diliskelesi spor yönetimini ve futbolcularına yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL