Toltar, Kadınlar, Fedakârlığın Ve Duyarlılığın Sembolüdür

Dilovası Belediye başkanı Ali Toltar, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun..

Toltar, Kadınlar, Fedakârlığın Ve Duyarlılığın Sembolüdür

Dilovası Belediye başkanı Ali Toltar, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir.

Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakârlık ve cefakârlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların ”5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü”’nü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL