Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Toltar: Projelerimiz Hayata Geçiyor | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Toltar: Projelerimiz Hayata Geçiyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projelerimizi daha hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Toltar açıklamasında “Göreve Geldiğimiz geldiğimizden bu yana,7 semt konağımız bitmiş durumdadır. Diliskelesi Seyir Tepemiz..

Toltar: Projelerimiz Hayata Geçiyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projelerimizi daha hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Toltar açıklamasında “Göreve Geldiğimiz geldiğimizden bu yana,7 semt konağımız bitmiş durumdadır. Diliskelesi Seyir Tepemiz bitme aşamasındadır. Bayrak tepe parkımız bitti. Merkez ve Hazreti Ali Camimizin yapımı devam ediyor. Doğu Kavşağından Cumhuriyet Mahallemize giriş konusunda istimlâk sorunumuz var Büyükşehir Belediyemiz bu sorunu çözmek için uğraşıyor.

Batı Kavşağında yapılacak olan iki köprülü kavşakla ilgili özel mülkiyet sorunu var. Yine burayla ilgili olarak ta Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Projesi yapılmış ve ihaleside bitmiştir. İnşallah bittikten sonra Gebze Anibal kavşağı bitiminde buraya da çalışma başlanmış olacak.

Halkımız her şeyin en iyisine layık diyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yıllardır Dilovasın’ın hasreti olan Tavşancıl Yeşil vadi mesire alanımızı faaliyete geçirerek ailelerimize rahat bir nefes aldırdık. Ailelerimiz rahatça pikniklerini yapıyorlar. Şimdi de yeni yaptığımız Diliskelesi seyir tepesi ile hemşerilerimize hizmet noktasında önemli bir adım daha atmış olacağız.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede cenaze çadırı kültürüne son verecek, cenaze sahiplerinin de daha rahat bir ortamda taziyeleri kabul edebilmelerine imkân sunan taziye evleri projelerini teker teker hayata geçiyoruz, Taziye evlerinin kullanım şekli ve işlevselliği ile ilçede yaygın olarak kullanılan cenaze çadırı kültürüne son vereceğini ifade eden Başkan Toltar, “Halkımızın birbirlerinin acılı günlerinde bir arada olmalarını ve acılarını paylaşmalarına vesile olması, hava koşullarından etkilenmeden taziyelerini gerçekleştirmelerine imkân sağlayabilmek amacıyla ilçemize kazandırdığımız taziye evleri tip projelerimiz modern yapılarıyla salon taziye, mevlidi-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatmi okunmasının yanı sıra çok amaçlı salon olarak da kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL