Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Toltar’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi” kilitlendi Toltar’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Toltar’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu düzenlenen açılış ve düğünlerde Dilovalıları yalnız bırakmadı. Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Toltar, hafta sonu düzenlenen etkinliklere katıldı…

Toltar’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu düzenlenen açılış ve düğünlerde Dilovalıları yalnız bırakmadı.

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Toltar, hafta sonu düzenlenen etkinliklere katıldı.

Nikâhlar ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı Ali Toltar, tüm etkinliklere katılarak Dilovalılarla destek oluyor. Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar, Düğün ve nikâh törenlerine katılarak gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

BAŞKAN TOLTAR HALKIN ARASINDA

Yoğun ziyaretçi trafiğine ve belediye hizmetlerine rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Toltar, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine, işyeri açılışlarına cenaze ve düğün törenlerine katılan Başkan Toltar, davetleri geri çevirmiyor halkın mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor. Yoğun bir çalışma temposu yaşayan Başkan Toltar, hafta sonu da şehrin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceledi, halkla sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL