“Topal Osman Vatan İçin Can Veren Kahramandır”

“Haddini Bil ve Özür Dile Nazım Alpman” KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Elmas yaptığı basın açıklamasında;   “Bu vatana , bu millete gönül vererek hizmetler yapmış, Mustafa kemal..

“Topal Osman Vatan İçin Can Veren Kahramandır”

“Haddini Bil ve Özür Dile Nazım Alpman”

KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Elmas yaptığı basın açıklamasında;

 

“Bu vatana , bu millete gönül vererek hizmetler yapmış, Mustafa kemal Atatürk’ün canını emanet ettiği ve aynı zamanda yaverliğini yaptığı, vatan uğruna gönüllü olarak savaşlara katılarak ,canı pahasına mücadele eden Milis Yarbay Topal Osman ağa düşmanlığı neden, bu saygısızlık ve hazımsızlık ve konuşmalarınızla egonuzu tatmin edebilirsiniz

Ama unutmayın bu memleketin ,çok Topal Osmanları var.Haddini aşan yazıların ve hakaretlerin için, bu camiadan özür dile Nazım Alpman.Tarih yalan söylemez, sadece yanlış yazılır ,yanlış yazanlar utansın.

Topal Osman ağa VATAN uğruna yola çıkmış, milli kahramandır.Mustafa Kemal Atatürk ‘ün en yakın ve güvendiği silah arkadaşıdır.Osman ağa vatan İçin can almış can vermiş bir GİRESUN ‘un evladı ve kahramanıdır.

Gönüllü alaylar kurmuş ve cepheye gitmiş bir kahraman sizler gibi kendini bilmez densizlerin ,destursuz ağzına alacağı kahramanlar değil Türkiye cumhuriyetinin ,bayrağına kanlarının rengini veren şehitleridir.

Bir Topal Osman gider bin Topal Osman gelir Nazım Alpman

Gönüllü alaylarını yanına alıp ve Afyonkarahisar ‘da 42 ve 47 nci alaylarını ŞEHİT vermiş milis yarbayın adıdır Topal Osman Nazım Alpman

 

Sizi demiyorum, seni ve Birgün gazetesini kendi adıma ve bütün GİRESUN camiası adına kınıyorum

 

Bu vatan için canını veren Giresunlu milis yarbay Topal Osman ağa ,silah arkadaşlarına ve vatan için canını veren aziz şehitlerimiz sizlere minnettarız.

Ruhlarınız şad mekanlarınız cennet olsun…”dedi.

 

“Topal Osman Vatan İçin Can Veren Giresunlu ,Giresun Evladı Ve Kahramanıdır”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL