Törk, Darıca’da değişim rüzgarları hissediliyor

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Eşi Esra Törk ve CHP İlçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda gazetecilerin 16 Ocak..

Törk, Darıca’da değişim rüzgarları hissediliyor

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Eşi Esra Törk ve CHP İlçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda gazetecilerin 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutlayan Törk, 31 Mart seçimlerine dair açıklamalarda bulundu.

Darıca’da değişimin olması gerektiğini vurgulayan Törk, değişim rüzgarlarının hissedildiğini ve ilçede yaşanacak değişimin bölgeye renk katacağını ifade etti.

Yakup Törk’ün açıklamalarından bazı başlıklar:

Yaptığımız çalışmalar, planlı ve programlı Darıca’ya vizyon katacak projeler. 1 Nisan sabahından itibaren yeni bir vizyonla dünden çok daha iyi olacağız. Bir renk olacağız. Darıca’da hiçbir siyasi görüşü öne çıkarmayıp, hiçbir siyasi görüşü yermeyerek bu kenti yöneteceğiz.

Darıca’nın eğitim, kültür ve spor kenti olması vizyonuyla için yola çıktık. Turizm ve spor anlamında bizle birlikte Darıca’da yeni atılımlar olacaktır.

AK Parti’den Muzaffer Bıyık’ın adaylığını yorumlayan Törk, “Muzaffer beyi arayarak tebrik ettim. Mevcut durumun devamıdır. Bunun dışında yeni bir vizyon ortaya koyması benim için sürpriz olur. Muzaffer beyin aday olması bizim de istediğimiz bir şeydi, Allah gönlümüze göre verdi. Kampanyamızda değişiklik yok. Eski hava devam ediyor. Bu hava artarak devam ediyor. Kırılmalar yaşanıyor. Bu işi parti yarışına koyma taraftarı değilim. Biz burada aday olarak yarışıyoruz. Ben CHP politikalarıyla çalışmıyorum. Kenti yönetmeye aday isimler üzerinde bir yarış olacağını tahmin ediyorum” dedi.

“Darıca’da İYİ Parti muhtemelen aday çıkarmayacak. İyi Parti ile ittifak yapılacak. Detaylar netleşmedi ama birlikte sahada olacağız. Yüzde 51 oy hedefi belirledik, ama önemli olan seçim kazanmaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL