Güncel Manşetler

Törk: Kalbimizde Sonsuz Bir Sevgi ile Yaşayacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79.yıl dönümü sebebiyle anma mesajı yayımladı. Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder..

Törk: Kalbimizde Sonsuz Bir Sevgi ile Yaşayacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79.yıl dönümü sebebiyle anma mesajı yayımladı.

Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk’ün, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Törk, “Atatürk, emperyalizme karşı verdiği mücadele, siyasi ve askeri dehası, liderlik yeteneği ve eşsiz devlet adamı kimliği ile sadece Türk Ulusunun değil dünyadaki tüm ezilen Ulusların haklı saygısını ve sevgisini kazanmıştır.” dedi.

“ATATÜRK’Ü ANMAK, CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMAKLA OLUR”

İlçe Başkanı Yakup Törk mesajına şöyle devam etti: “Hayatını yokluklar ve savaşlar içerisinde geçiren, kendisini Ulusunun bağımsızlığına adayan ve her alanda gerçekleştirdiği köklü devrimler sayesinde Türk Ulusunu aydınlık bir geleceğe taşıyan Atatürk’ü anmak, O’nun en büyük emaneti olan Cumhuriyet’e sahip çıkmakla olur.

Biliyoruz ki Atatürk’ün adını silmeye çalışanların gücü, ulusumuzun kalbinden silmeye yetmeyecektir. Bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. O’ndan aldığımız bu güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni doğruluktan, eşitlikten, adaletten ve demokrasiden vazgeçmeden, sonsuza kadar yaşatacağız. Atatürk’ün devrim ve ilkelerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizlere düşen en önemli görevdir.

Demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa, özgürlüğe, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. İzindeyiz Atam.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL