Torunlar, dede ve nineleriyle tiyatroda

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında dede, nine ve torunları için “Bir Hilal Uğruna Ya Rab” adlı tiyatro oyunu sergilendi . Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Dedem Ninem ve..

Torunlar, dede ve nineleriyle tiyatroda

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında dede, nine ve torunları için “Bir Hilal Uğruna Ya Rab” adlı tiyatro oyunu sergilendi .

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Dedem Ninem ve Ben Projesi” konseptiyle gerçekleştirdiği anlamlı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Arslan da hazır bulundu. İzmit Uluslararası Gençlik Merkezi Salonu’nda sergilen ve Çanakkale Savaşı’ndaki gerçek hikayelerden oluşan oyunda, duygusal anlar yaşandı.

İLK DEFA TİYATRODALAR

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında gerçekleştirilen tiyatro oyununu Dede, Nine ve Torunlar beraber izledi. İlk defa tiyatroya gelenlerin olduğu grupta dedeler, nineler ve torunlar salondan kendileri için hazırlanan hercai menekşeler, tohumlu kurşun kalemler ve kumbaralardan oluşan paketler hediye edildi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne etkinlikten dolayı, memnuniyetlerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL