Trabzonluların Yeni Binasını Bakan Soylu Açtı

Kocaeli Trabzonlular Derneğinin, yeni dernek binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış Törenine; İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Fikri Işık,..

Trabzonluların Yeni Binasını Bakan Soylu Açtı
Kocaeli Trabzonlular Derneğinin, yeni dernek binasının açılış töreni gerçekleştirildi.
Açılış Törenine; İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Fikri Işık, , İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut,  Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunması ile başlayan program, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun açılış konuşmalarıyla devam etti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli kardeşlerim, bu güzel dernek binasının açılışına vesile olanlara ve bugün burada dernek binasının açılışında olan kıymetli Bakanımız, Valimiz  başta olmak üzere kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kocaeli Trabzonlular Derneğinin açılışının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasına büyük bir katkı olmasını diliyorum.” diyen Bakan, Vali Aksoy ve protokol üyeleri,  hayırlı olsun dilekleriyle Kocaeli Trabzonlular Derneğinin yeni dernek binasının açılış kurdelesini keserek, dernek binasını gezdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL