Eğitim Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Trafik Güvenliği Toplantısı

Trafik Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi Vatandaşlarımızın trafikte can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy başkanlığında Trafik Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi.   Çok sayıda vatandaşımızın..

Trafik Güvenliği Toplantısı

Trafik Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Vatandaşlarımızın trafikte can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy başkanlığında Trafik Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

Çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı ve hayatını kaybettiği elim trafik kazalarının meydana gelmemesi ve meydana gelen kazalara müdahalede dikkat edilecek hususların görüşüldüğü, alınan tedbirlerin değerlendirildiği ve istişarelerin yapıldığı toplantı, trafik güvenliğine müdahil ve trafik kazalarına müdahale ile görevli kurum/kuruluş temsilcilerinin katılımıyla 08 Eylül 2022 tarihinde Valiliğimiz toplantı salonunda  gerçekleştirilmiştir.

 

2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planında belirlenen hedefler doğrultusunda, trafik kazaları ve kazalardan kaynaklı can kayıpları/yaralanmaların önlenmesi/azaltılması, meydana gelen trafik kazalarına, Trafik Denetimlerinde ve Trafik Kazalarında Alınacak Önlemlere İlişkin Yönerge esasları çerçevesinde güvenli bir şekilde müdahale edilmesinin sağlanması amaçlanmış olup, toplantıda alınan kararların il genelinde uygulanması için gerekli çalışmaların hassasiyetle yürütülmesine karar verilmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL