Genel Güncel Manşetler Politika Spor

Tribünler DEVA oldu

Kocaelispor – Sakaryaspor’un geliri depremzedeler için gerçekleştirdiği ve dünden beri kent kamuoyunun gündeminde olan futbol maçında tribündeki DEVA Partisi ayrıntısı dikkat çekti Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kocaelispor – Sakaryaspor dostluk maçının..

Tribünler DEVA oldu

Kocaelispor – Sakaryaspor’un geliri depremzedeler için gerçekleştirdiği ve dünden beri kent kamuoyunun gündeminde olan futbol maçında tribündeki DEVA Partisi ayrıntısı dikkat çekti

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kocaelispor – Sakaryaspor dostluk maçının yankısı her iki kentte de devam ederken maç ile ilgili ayrıntılar da bir bir ortaya çıkıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Kocaeli İl Başkanlığı olarak aldığımız 100 biletin yanı sıra ilçelerimizden de çok sayıda partilimiz eş ve çocuklarıyla bu anlamlı günde hem Kocaelisporumuzu desteklediler, hem de Kahramanmaraş Depremi’nde zara gören vatandaşlarımıza destek oldular” dedi.

HER ŞEYE RAĞMEN MİLLET

İl Başkanı Adem Koç sözlerine devamla, “Tribünlerin DEVA olduğu bu anlamlı maçın atmosferini solumak bile çok önemliydi. Hele taraftarların maçın afet bölgesindeki illerin plaka rakamlarına denk gelen dakikalarında o illerin adlarını söyleyerek stadı çınlatması insanı duygulandıran bir görüntüydü. Bu da bize, bütün yönetimsel ve idari eksiklik, beceriksizlik ve yetersizliklere rağmen bu milletin el ele vererek çok büyük işleri başarabileceğini bir kez daha ispatlamıştır.

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da uzun süredir bölgede yaptığı çalışmalar da zaten bunun en güzel ispatı olmuştur. Bu vesile ile depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kalanlara da sabırlar diliyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL