“Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet mesajında “Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” diyerek şu görüşlere yer verdi;  “..

“Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Hürriyet mesajında “Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” diyerek şu görüşlere yer verdi;  “ Emek, en kutsal değer ve emeğin haklarını korumak, geliştirmek ve insanlığa hizmet etmektir.  Bencilce ve kar hırsıyla emeğin haklarını budamaya çalışmak, insanlığı açlığa, yoksulluğa mahkum etmek ülkemize yapılabilecek en büyük kötülüktür.

ADALETİN VE DAYANIŞMANIN GÜNÜ

1 Mayıs savaşa karşı barışın, kardeşliğin, bir arada yaşamın, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek yaratmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürme günüdür. Bizlerin de arzusu ve çalışmalarımızdaki temel hedefimiz çalışanlarımızın huzurlu, güvenli, emeklerinin karşılığını aldıkları bir ortamda çalışmalarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs’ın huzur dolu bir Türkiye’ye vesile olmasını diliyor ve tüm emekçi kardeşlerimin gününü kutluyorum.”

FOTO: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL