“Tüm insanlığa esenlik, barış, mutluluk getirsin”

Hürriyet’ten Berat Kandili mesajı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet, mesajında Berat Kandili’nin ülkemize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur, mutluluk ve..

“Tüm insanlığa esenlik, barış, mutluluk getirsin”

Hürriyet’ten Berat Kandili mesajı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet, mesajında Berat Kandili’nin ülkemize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti
Kandillerin toplumumuzda önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi  Berat Kandilinin,  her türlü hastalık ve adaletsizlikten uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler, barış, mutluluk getirmesini diliyor, birlik, beraberlik ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte sağlıkla ulaşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL