“Tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirsin”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Ramazan Bayramı Mesajı  “Değerli Kocaelili hemşehrilerim; Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, ibadetin ve arınmanın en üst noktalarda yaşandığı, on bir ayın sultanı..

“Tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirsin”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Ramazan Bayramı Mesajı

 “Değerli Kocaelili hemşehrilerim;

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, ibadetin ve arınmanın en üst noktalarda yaşandığı, on bir ayın sultanı rahmet, bereket, mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifin sonuna geldik ve Milletçe sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.

Bayramlar; Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedilmesine, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilenmesine, saygı ve sevgi temelinde insanların dayanışmasına vesile olan müstesna günlerdir.

Bu müstesna günlerde; örf ve adetlerimizi yaşatarak, aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin gönlünü alalım. Muhtaç ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, dualarını alalım.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle biraz buruk karşıladığımız bu mübarek Ramazan Bayramı’nda büyüklerimizi ziyaret edemesek de onları sık sık arayıp hal ve hatırlarını sormalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL