‘Tüm Kentin Ortak Noktası’

Kocaeli Ticaret Odası’na çeşitli kurum ve kuruluşlardan önemli ziyaretler Kocaeli’nin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya ve kent üzerine görüşler geliştirmeye devam ediyor   Çeşitli..

‘Tüm Kentin Ortak Noktası’

Kocaeli Ticaret Odası’na çeşitli kurum ve kuruluşlardan önemli ziyaretler

Kocaeli’nin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya ve kent üzerine görüşler geliştirmeye devam ediyor

 

Çeşitli kurum ve kuruluşlar, STK’lar, iş ve sosyal hayata yönelik dernekler başta olmak üzere kentin tüm dinamiklerinin görüş alışverişinde istişare noktası olan Kocaeli Ticaret Odası, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda heyetinin geçtiğimiz hafta boyunca önemli konukları vardı. İl Müftüsü Sinan Cihan, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut, Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Öztürk, Reklam Müdürü Didem Köseoğlu, Muhabiri Süriye Çatak Tek, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkan Adayı, aynı zamanda KOTO 3. Meslek Komitesi Başkanı Halil Ardıç, beraberindeki heyet, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkan Adayı Saliha Belkıs Akbal, Halkbank İzmit Şube Müdürü Yusuf Ekşi, İzmit Tarih Koridoru Derneği Başkanı Nükhet Özcan’ı ağırlayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Oda heyeti, ziyaretler için teşekkür ederken, projeler ve hayata geçirilen örnek uygulamalarla ilgili de bilgi verdi.

Tüm Kentin Ortak Noktası

Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, gerek 123 yıllık tarihi birikimi, gerek maddi olanaklarıyla kentimiz için önemli  bir değer olan Kocaeli Ticaret Odamızın, bu birikimlerini üst düzeye çıkartmak amacıyla ziyaretleri altın değerinde önemsiyor, yaptığımız görüşmeleri mutlaka kent adına değerlendirmeye devam ediyoruz. Kocaeli Ticaret Odası tüm dinamiklerin ortak görüş alışveriş noktasıdır ve böyle kapmaya devam edecektir” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL