Ekonomi Güncel Manşetler

TÜMSİAD Gebze İstihdam Çalıştayı Yapacak

Tüm Sanayici Ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 21 Ekim’de “İstihdam ve nitelikli personel sorunu ve çözüm yolları” konulu çalıştay yapacak. Program kapsamında konu ile ilgili katkıları olduğu düşünülen..

TÜMSİAD Gebze İstihdam Çalıştayı Yapacak

Tüm Sanayici Ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 21 Ekim’de “İstihdam ve nitelikli personel sorunu ve çözüm yolları” konulu çalıştay yapacak. Program kapsamında konu ile ilgili katkıları olduğu düşünülen kurumlar arasında yer alan KOSGEB, İŞKUR, İlyasbey ve Uluçınar Vergi Daireleri ile SGK Müdürlüklerine ziyaretlerde bulunuldu. Ziyaret heyetinde Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu ile Yönetim Kurulu üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

Ziyaret programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak 21 Ekim Cumartesi günü Gebze’de yapacakları çalıştay için Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nı davet ettiklerini ve bu konu üzerinde katkılarının olabileceğine inandıkları kurumları ziyaret etmeye başladıklarını söyledi. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdamla ilgili sorunlar konusunda, konusunun uzmanı moderatör ile bu konunun muhatabı olduğuna inandıkları kurumların dahil edileceği çalıştaya Marmara Bölgesi’nin bütün TÜMSİAD şubelerinin de yönetim heyetleriyle birlikte katılacaklarını belirtti. Okuyucu, TÜMSİAD olarak önemli buldukları bu konu üzerinde sorunun çözümüne yönelik çalıştay sonunda atılacak adımları ortaya koyacak bir sonuç bildirgesi yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL