Ekonomi Güncel Manşetler

TÜMSİAD Gebze Pakistanlı Firmalarla Görüştü

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Pakistanlı firmalarla ikili iş görüşmeleri programına katıldı. Programa TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu Loris Parfüm firmasıyla, Şube Başkan Yardımcısı..

TÜMSİAD Gebze Pakistanlı Firmalarla Görüştü

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Pakistanlı firmalarla ikili iş görüşmeleri programına katıldı.

Programa TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu Loris Parfüm firmasıyla, Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Ekinci Eksüt Gıda-Ekbir İnşaat ile Yönetim Kurulu üyesi Kerem Genç ByGenç firmasıyla katılım gösterdiler.

TÜMSİAD’ın paydaş olarak yer aldığı ve Pakistan Rawalpindi Sanayi ve Ticaret Odası’nın İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de düzenlediği 30.Uluslararası başarı ödülleri etkinliği kapsamında Pakistanlı firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Yapılan ikili iş görüşmeleriyle ticari bağlantıların sağlanması ve devam ettirilmesinin hedeflendiği ve çeşitli sektörlerden üretici, ithalatçı ve ihracatçı kategorilerinde Pakistanlı 131 firma yetkilisinin katıldığı programa TÜMSİAD üyeleri yoğun katılım gösterdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL