TÜMSİAD’dan Emniyet Müdürü Ziyareti

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Gebze’ye yeni atanan Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim..

TÜMSİAD’dan Emniyet Müdürü Ziyareti

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Gebze’ye yeni atanan Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay,Kerem Genç,Necmettin Demirel ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.Ülkemizin, milletimizin, bölgemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz mücadele eden emniyet güçlerimize muvaffakiyetler temennisinde bulundu. Göreve yeni atanan Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’a başarı dileklerinde bulundu.

Gebze Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, TÜMSİAD Yönetim Kurulu olarak yapılan ziyaret için memnuniyetlerini dile getirdi. Emniyet Müdürü Aksakal, Gebze Emniyeti olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ettiklerini anlattı.Ziyarete gelen TÜMSİAD Gebze Şubesi heyetine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL