“Turan Eline Yardım Kampanyası”

Türk Ocakları Kocaeli şubesi hayırseverleri yardım kampanyasına davet etti. Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini, Türkmen kardeşlerimizin ısınma ve..

“Turan Eline Yardım Kampanyası”

Türk Ocakları Kocaeli şubesi hayırseverleri yardım kampanyasına davet etti.

Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini, Türkmen kardeşlerimizin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının artığını ve Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımızın yatak ve battaniye ihtiyacının olduğunu belirterek Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve Genel Merkezin öncülüğünde başlatılan tüm şubelerin katkı sağlayacağı yardım kampanyasına davette bulundu.

Türk Ocakları olarak  “Turan Eline Yardım Kampanyası” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız. Yatak bedeli 60 TL, battaniye bedeli 25 TL olarak belirlenmiştir. Turan Ellerine el uzatmak, tüm yavrularımıza ve kardeşlerimize umut olmak mecburiyetindeyiz, buradan sorumluluk sahibi ve cömert bütün hayırseverleri kampanyaya davet ediyoruz diyerek yardımların toplanacağı hesap numaralarını duyurdu.

Kampanya sürecinde elden bağış ve ayni yardım kabul edilmeyeceğini belirten şube başkanı Yücel Alpay Demir https://www.turkocaklari.org.tr/bagis/3 linki tıklanarak kredi kartı ile de bağış yapabileceğini belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL