TÜRGED’ in yeni hedefi köy okullarına kütüphane açmak

TÜRGED Köy Okulları için kolları sıvadı TÜRGED(Türkiye Gönül Elçileri Derneği) derneği kurucu Başkanı Veysel Oti ve beraberindeki dernek üyeleri ile köy okullarına kütüphane açmak için kitap toplama kampanyası düzenliyor. TÜRGED..

TÜRGED’ in yeni hedefi köy okullarına kütüphane açmak

TÜRGED Köy Okulları için kolları sıvadı

TÜRGED(Türkiye Gönül Elçileri Derneği) derneği kurucu Başkanı Veysel Oti ve beraberindeki dernek üyeleri ile köy okullarına kütüphane açmak için kitap toplama kampanyası düzenliyor.

TÜRGED derneği,1.dönemin 3.yönetim toplantısını gerçekleştirdi. TÜRGED Derneği kurucu Başkanı Veysel Oti, “Toplantı öncesi üyeler ile birlikte yarım saat kitap okuma programı yapacağız” dedi. Dernek Başkanı Oti, kitap okumanın ruhu dinlendirdiğini,  insanların ufkunu açtığını, düşünceleri taze tutulmasını sağladığını ve en önemlisi de yeni projeler üretmede bizlere ışık tuttuğunu belirtti. Bir çok projeye imza atan TÜRGED’ in yeni hedefi köy okullarına kütüphane açmak için kitap toplama kampanyası düzenlemek.

 “Kitap Kurdu Olacağız”

1.dönemin 3. Yönetim toplantısını gerçekleştiren TÜRGED toplantı öncesi üyelerle birlikte yarım saat kitap okuma programı gerçekleştirdi Dernek Başkanı Oti, “ Bundan sonra her yönetim toplantısı öncesi yarım saat kitap okuma programı gerçekleştireceğiz diye konuştu. Kitap okumanın ruhu dinlendirdiğini insanların ufkunu açtığını düşüncelerin taze tutulmasını sağladığını ve en önemlisi de yeni projeler üretmede bizlere ışık tuttuğunu vurguladı.

“ Kitap Toplama Kutuları Yaptık”

TÜRGED Dernek Başkanı Veysel Oti ,  çocukların ,gençlerin ve yetişkinlerin yaşam boyu öğrenme ve eğitim hakkı olduğuna inandıklarını belirten Dernek Başkanı Oti “ ofisimize kitap toplama kutusu koyduk. Kitap bırakmak isteyenler derneğe  kitapları bırakıyor, biz de bu kitapları toplayıp köy okullarına kütüphane açılması için gönderiyoruz” “diye açıkladı. Bu projeyi yaygınlaştırıp derneğin bulunduğu bütün illerde bu kutulardan bırakacağını söyleyen Dernek Başkanı Veysel Oti sözlerine son olarak şöyle sürdürdü “ eğitime erişim de fırsat eşitliği sunmayı amaçlayan bütüncül ve kapsayıcı bir yaklaşımı çocuk genç ve yetişkin dostu eğitim programını hedefliyoruz”.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL