Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Türk kadını, aile birliğinin en önemli unsurudur” | Kocaelide Bugün

“Türk kadını, aile birliğinin en önemli unsurudur”

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz’un   8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı “Türk kadını, aile birliğinin en önemli unsuru olarak toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek daima özverinin, fedakârlığın ve sevginin kaynağı olmuştur. Ülkemizin..

“Türk kadını, aile birliğinin en önemli unsurudur”

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz’un   8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

“Türk kadını, aile birliğinin en önemli unsuru olarak toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek daima özverinin, fedakârlığın ve sevginin kaynağı olmuştur.

Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidirler.

Tarih boyunca fedakarlık ve kahramanlıklarıyla en ön sıralarda yer alan kadınlarımız, istikbalimiz ve istiklalimiz uğruna canlarını ortaya koymuşlardır. Vatan savunmasında gösterdikleri fedakârlık, özveri, karşılıksız emek ve toplumun temel yapı taşı olan aile içinde önemli bir görev üstlenen kadınlarımız, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, dolayısıyla güçlü bir toplumun oluşturulmasında kilit bir rol üstlenmişlerdir.

Bugünün Türkiye’sinde kadınlarımız; eğitimden, sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendikleri sorumlulukla Aziz Türk Milletinin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır. Bizler, ‘Cennet anaların ayakları altındadır.’ anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman ve her zeminde baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu günler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL