Türk Ocaklı gençler Türkçülük bayramını kutladı

Türk Ocakları kocaeli şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkçülük bayramı kutlamalarına Türk Ocakları Genel merkezi gençlik kolları ve Türk Ocakları Genel Merkezine bağlı 85 şubeden gelen üniversiteli gençler Kamusen başkanı Yaşar..

Türk Ocaklı gençler Türkçülük bayramını kutladı

Türk Ocakları kocaeli şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkçülük bayramı kutlamalarına Türk Ocakları Genel merkezi gençlik kolları ve Türk Ocakları Genel Merkezine bağlı 85 şubeden gelen üniversiteli gençler Kamusen başkanı Yaşar Şanlı,Türk Egitim sen başkan yardımcısı Feyzullah Divli, Koü tarih bölüm başkanı İbrahim Şirin, Türk Diyanet vakıf sen başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Kmkb Başkanı Eren Elmalı, Thp başkanı Özer Mert Özdemir ve akademisyenler katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan Yuvacık Aytepe kampında gerçekleşen etkinlikte konuşan şube başkanı Yücel Alpay Demir bizler bu aziz Ocağı kuran, sahibi olduğumuz Türk Ulus Devletinin kuruluşuna canını zamanını ve servetini harcayan bu uğurda bir ömür Tüketen Fikir adamları ile mütefekkirler ile dava adamları ile aynı ruhu aynı inancı taşıyoruz.

Siyasi görüşü etnik kökeni her ne olursa olsun Vatanına, Bayrağına, Milletine ve Devletine sadakatle bağlı Türklük gurur ve şuuruna sahip herkesi sevmeye sahiplenmeye ve hizmet etmeye ömrümüz oldukça devam edeceğiz.

Bu Ocaklar nitelikli vasıflı donanımlı ve ahlaklı gençlerin yetişmesine Devletine ve Milletine hizmet etmeleri için yol gösterici olmaya yüce Allah’ın izniyle devam edecek dedi.

İçeriden ve dışarıdan gelebilecek her türlü hain planı bertaraf edecek imana hamdolsun sahibiz diyerek misafir olarak ilimize gelen Ocaklı gençlere teşekkür ederiz diyerek 3 mayıs Türkçülük bayramını kutladı.

Programa katılan Tüm akademisyen ve sivil toplum kuruluşu başkanlarının Türk Ocaklarının önemi ve 106 yıllık tarihi hakkında yaptıkları konuşmaların ardından Türk Ocakları Kocaeli şubesinin kazandığı yılın en başarılı Sivil Toplum Kuruluşu ödülü Türk Ocakları Genel başkanı Profesör Doktor Mehmet Özbey’e arz edilmek üzere Gençlik Kolları temsilcilerine teslim edildi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL