Türkiye Bisiklet Turu’nun 5. Etap Ödül Töreni Yapıldı

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 5. Etap Ödül Töreni Vali Hüseyin Aksoy’un Katılımlarıyla Gerçekleştirildi. The Green Park Otel’de gerçekleştirilen törene; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcısı..

Türkiye Bisiklet Turu’nun 5. Etap Ödül Töreni Yapıldı
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 5. Etap Ödül Töreni Vali Hüseyin Aksoy’un Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.
The Green Park Otel’de gerçekleştirilen törene; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü  Mehmet Baykan,  Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kartepe Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Kocaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Kucukbakırcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bursa Valiliği önünden startı  verilen ve 17 takımın katıldığı 55. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yarışının 5. Etabında sporcular, 160,4 kilometre yol katederek Kartepe’de finiş noktasına ulaştılar. 
Yarışmanın ardından 4 saat 17 dakika ile birinci olan sporcu Felix Grooschertner’e Vali Hüseyin Aksoy, ikinci olan sporcu Valeria Conti’ye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın ve  üçüncü olan sporcu Merhavi Kudus’e Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü  Mehmet Baykan hediyelerini vererek tebrik ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL