Türkiye Kamu Sen’den Eryarsoy’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy’u ziyaret etti.   İl Başkanı Ervarsoy; Çeker’e ve Oypan’a Ziyaret İçin Teşekkür Etti. Türk..

Türkiye Kamu Sen’den Eryarsoy’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy’u ziyaret etti.

  İl Başkanı Ervarsoy; Çeker’e ve Oypan’a Ziyaret İçin Teşekkür Etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi ve Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Kocaeli İl Temsilcisi Çeker, Ervarsoy’un Kocaeli İl Başkanlığına atanması nedeniyle gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinde İl Başkanı Ervarsoy’a ve İl Yönetim Kurulu üyelerine Ervarsoy’un şahsında başarılar diledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten iki taraf da memnun kaldı. İl Başkanı Ervarsoy; Çeker’e ve Oypan’a ziyaret için teşekkür etti.

Kamu Çalışanın Ve Halkımızın Mutluluğu İçin Sıklıkla Görüşmekte Fayda Var.  

Ziyarette sonrası açıklama yapan İl Temsilcisi Çeker; Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret bir nezaket ve hayırlı olsun ziyaretiydi. Sayın İl Başkanımız Ervarsoy’a ve Yönetimine başarılar dilerim. Türkiye Kamu Sen mensupları ve Kamu çalışanları adına faydalı bir görüşme olmuştur. Siyasi partiler halka kaliteli, hızlı ulaşılabilir hizmet vermek için kurulmuş organizasyonlardır. Sendikalarda aynı amaç doğrultusunda mensuplarının hak ve hukukunun korunması ve geliştirilmesi ve halkımızın daha kaliteli ve kolay hizmet alması için kurulmuş kuruluşlardır. Bu nedenle sorunların çözüme kavuşturulması Kamu çalışanın ve halkımızın mutluluğu için sıklıkla görüşmekte fayda var.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL