Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Gölcük’te Toplandı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Gölcük’te Toplandı

Gölcük Belediyesi’nin üye olduğu ve Mehmet Ellibeş’in Başkanvekilliğini yürüttüğü , Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 27. Olağan Meclis toplantısı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. “Su Kaynakları ve Kentler” temasının işlendiği..

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Gölcük’te Toplandı

Gölcük Belediyesi’nin üye olduğu ve Mehmet Ellibeş’in Başkanvekilliğini yürüttüğü , Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 27. Olağan Meclis toplantısı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

“Su Kaynakları ve Kentler” temasının işlendiği toplantıya üye belediyeler, yurtiçi ve yurtdışından konuklar ve konunun uzmanı akademisyenler katıldı. Gölcük Belediyesi’nden meclis üyesi Nazım Usta ve Sağlıklı Kentler Koordinatörü Dr. Metin Şentürk’te iştirak ettiler.

Toplantıda Giresun Tirebolu Belediyesi, Çankırı Belediyesi ve Mersin Aydıncık Belediyesi’nin birlik üyeliğine kabulleri gerçekleştirildi. Aynı zamanda 2017 Sağlıklı Şehirler En iyi uygulama ödülleri de sahiplerini buldu

Başkan Ellibeş açılışta yaptığı konuşmasında; Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin, sağlıklı şehirlerin oluşmasının da büyük bir yeri ve katkısının olduğunu belirlenen konu başlıkları ile birçok soruna parmak bastığını ve bilimsel çözüm önerileriyle kentlerimize ve yöneticilerine yol gösterdiğini aynı zamanda bu buluşmalar ile kentler arasında da bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunduğunu ifade etti. Konuşmasında devamla, birlik üyelerini ağırlayan ve ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve katılımcılara teşekkür ederek, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödüllerini alan Belediyeleri de tebrik etti.

Meclis Toplantısında, bir sonraki buluşmanın Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL