Türkiye Sürdürülebilir Turizm Toplantısı Yapıldı

Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı kapsamında Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Otelciler ve Turistik İşletmecileri Derneği işbirliğiyle Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesisleri ve Basit Konaklama..

Türkiye Sürdürülebilir Turizm Toplantısı Yapıldı

Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı kapsamında Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Otelciler ve Turistik İşletmecileri Derneği işbirliğiyle Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesisleri ve Basit Konaklama İşletmesi Belgeli Konaklama Tesislerine bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

KATILIMCILAR

Kocaeli Ticaret Odası Salonu’nda yapılan toplantıya; İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyesi Eray Bodur ile Yusuf Erenkaya KOTİD Derneği Başkanı Sadettin Acar ve Başkan Yardımcısı Cihan Emeksiz’in yanı sıra Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesisleri ve Basit Konaklama Belgeli Tesisler ve Belge müracaatında bulunan tesisler katıldı.

ZORUNLU BELGE

İl Müdürü Fatih Taşdelen yaptığı konuşmasında; Türkiye’deki tüm konaklama tesislerini kapsayan Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Belgesinin 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle başladığını ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı web sayfasında (https://tga.gov.tr) belirtilen koşullarda ve yetkilendirilmiş firmalar aracılığıyla alınması zorunluluğuna dikkat çekti. Taşdelen, en kısa zamanda başvuru ve belgelendirme işlemlerinin yapılarak yığılmaların olmaması için yıl sonuna kadar tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL