Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘’Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde’’ | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

‘’Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her an kendisini yenileyen ve Türkiye’de rol model haline gelerek Kocaeli İtfaiyesi’nin Darıca Müfrezesini ziyaret etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve AK Parti İlçe..

‘’Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her an kendisini yenileyen ve Türkiye’de rol model haline gelerek Kocaeli İtfaiyesi’nin Darıca Müfrezesini ziyaret etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı birliktelikte inceleme yapan ve itfaiyecilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “İtfaiye teşkilatları bir kentin olmazsa olmazlarındandır. Sadece yangın değil doğal afet ve kazalarda da etkin görev yapan bir kurumuzdur. Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm alanlarındaki depreme dayanıksız, mimarî ve statik açıdan yetersiz, dar ve dik sokaklardan dolayı yangın riski olan, itfaiye aracının dahi giremediği dar sokaklarda her türlü felaketleri önleme ve müdahale noktasında çok önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini de ifade eden Karaosmanoğlu, “Kocaeli İtfaiyemiz 7/24 hizmet vermekle birlikte çok güçlü bir ekipmana da sahiptir. Arkadaşlarımızın eğitimlerine de çok önem veriyoruz. Yangınlara ve kazalara hızlı müdahale etme noktasında ilçelerimizin stratejik yerlerinde müfrezelerimiz var” diye konuştu.

Köylerdeki yangına müdahale eden gönüllü hanım itfaiyecilerin varlığından da bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gönüllü İtfaiyecilerimiz bizlere katkı sunarken köylerimizdeki yangına dönük pratik çözümler de üretiyoruz. Rabbim yangın ve kaza vermesin ancak olduğunda da itfaiyecilerimizin eksikliklerini de göstermesin. İtfaiyeci kardeşlerimizi gönülden yaptıkları bu hizmetler için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL