Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
PROJELER SABOTE EDİLMEK Mİ İSTENİYOR | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Politika Surmanset

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDE ÇALIŞANLAR NEDEN İNTİHAR EDER?

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kamuoyunda şüphe uyandıran, önemli projelerde görev alan ASELSAN çalışanlarının intiharlarının araştırılması ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Araştırma Önergesi Teklifi verdi. TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDE..

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDE ÇALIŞANLAR NEDEN İNTİHAR EDER?

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kamuoyunda şüphe uyandıran, önemli projelerde görev alan ASELSAN çalışanlarının intiharlarının araştırılması ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Araştırma Önergesi Teklifi verdi.
TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDE ÇALIŞANLAR NEDEN İNTİHAR EDER?

Tahsin Tarhan, ”  ileri teknolojiye dayalı olarak modern elektronik cihaz ve sistemler geliştiren, üreten, tesis eden, pazarlayan ve satış sonrası hizmetlerini yürüten entegre bir elektronik sanayii kuruluşu  ASELSAN’da kritik projelerde çalışan uzmanların intihar etmesi mutlaka araştırılmalıdır. Belki de Türkiye’nin geleceğine yön verebilecek projelerin çalışanları neden intihar eder, bağlantıları nelerdir, olaylar gerçekten intihar mıdır, bir an önce ortaya çıkarılmalıdır.” dedi.
PROJELER SABOTE EDİLMEK Mİ İSTENIYOR
Tahsin Tarhan, ” Son olarak ASELSAN’da, ‘’Yerli Savunma Sistemleri” üzerinde çalışan Mühendisin Koru Mahallesi ile, hayatına son verdiği 15 kilometre uzaklıktaki, 100. yıl semtindeki bina arasında bir bağlantı bulunamadı. İntihar diyerek geçiştirmemek gerekmektedir. Devletin bütün organlarına sızmış terör örgütünün, projeleri sabote etmek için neler yapabileceğini arastırmak gerekmektedir.
ASELSAN’da son 11 yılda 8. ölüm olayınin meydana gelmesinin nedeni nedir? Bu sorunun cevabını hem ailelerin hem kamuoyunun bilmesi gerekir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL