Türkkan, Kartepe’deydi

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Kartepe’de Köseköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Yaşayan Oğuzcan Kardeşler İle İftar Yaptı Meclis Genel Kurulu’nda nöbetçi olduğu hafta Ankara’da Genel Kurul çalışmalarına..

Türkkan, Kartepe’deydi

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Kartepe’de Köseköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Yaşayan Oğuzcan Kardeşler İle İftar Yaptı

Meclis Genel Kurulu’nda nöbetçi olduğu hafta Ankara’da Genel Kurul çalışmalarına katılan  İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, diğer zamanlarını seçim bölgesi Kocaeli’ndeki programlara ayırıyor.

Türkkan, Çarşamba günü Kartepe’deydi. İYİ Partili Vekil, Köseköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Oğuzcan ailesinin iftarına misafir oldu. Türkkan orucunu; babalarını 7 yıl önce trafik kazasında, annelerini de geçen yıl hastalık sonucu kaybeden Hasret, Evindar ve Hatice Oğuzcan kardeşlerin evinde açtı.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 20 yaşındaki Hasret’in, kardeşlerine hem anne, hem baba, hem abla olduğunu, kendisinin okuyamamış olmasına rağmen kardeşlerini okutmak için çırpındığını dile getirdi.

 ARSLANBEY, SUADİYE, ATAEVLER MAHALLELERİNE GİTTİ

İYİ Partili Türkkan’ın iftar sonrası da programı yoğundu. Türkkan, Arslanbey, Suadiye ve Ataevler Mahalleleri’nde mahallelilerle bir araya geldi. Bu mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Türkkan, sorunların gerekli yerlere iletilmesi konusunda üzerine düşeceğini yapacağını ve takipçisi olarak Meclis’te de mutlaka dile getireceğini ifade etti.

Türkkan, Suadiye’de dördüncü kez Çepni Mahalle Muhtarı seçilen, aynı zamanda Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Hüseyin Türker’in misafiri oldu. Türkkan burada vatandaşlarla da sohbet etti.

“KARTEPE’DE YAPILAN İŞLERİN HER ZAMAN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Kartepe’nin oldukça önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Türkkan, “Burada yapılan işlerin her zaman takipçisi olacağız, biz de yeni projeler sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Suadiye’nin ardından Ataevler Mahallesi’ne geçen İYİ Parti Grup Başkan Vekili, burada da vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyareti nedeniyle çok mutlu olduklarını söyleyen mahalleliler Türkkan’a teşekkürlerini ilettiler.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a programlarında İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İYİ Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Serpil Gözel, ilçe yöneticileri ve Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Fedai Yazıcı da eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL