Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Türkkan sahada vatandaşı dinledi | Kocaelide Bugün

Türkkan sahada vatandaşı dinledi

Türkkan’dan İzmit-Gölcük-Başiskele Turu İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Meclis tatildeyken de boş durmuyor. Türkkan bu zamanlarını seçim bölgesi Kocaeli’ne ayırıyor. Türkkan üç günlük program dahilinde İzmit, Gölcük..

Türkkan sahada vatandaşı dinledi

Türkkan’dan İzmit-Gölcük-Başiskele Turu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Meclis tatildeyken de boş durmuyor. Türkkan bu zamanlarını seçim bölgesi Kocaeli’ne ayırıyor.

Türkkan üç günlük program dahilinde İzmit, Gölcük ve Başiskele’deydi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve Teşkilat üyeleri ile birlikte sahadaydı.

1 EYLÜL SALI-İZMİT

İzmit’te yeni ilçe başkanlığı binasında partililer ile toplantı yaparak güne başlayan Türkkan, ardından esnafları dolaştı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve partililer ile birlikte gezen Türkkan, zaten ekonomik anlamda zor durumda olan esnafın pandemiden de etkilenince iyice iş yapamaz hale geldiğini ifade etti.

İzmit’te sokak sokak dolaşan Türkkan, Ömür Taksi ve Park Taksi duraklarında şoförlerin misafiri oldu.

Türkkan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Meslekleri ile, hayatın gaileleri ile ilgili o kadar sorunları var ki. Bu kötü dönemin biteceği, yeni bir Türkiye’yi, herkesin huzur içinde yaşayacağı müreffeh bir Türkiye’yi nasıl inşa edeceğimizi anlattık.” dedi.

Kertil Tekke Mahalle Konağı’nda Muhtarları Dinledi

Türkkan İzmit’te partililer ile birlikte Kertil Tekke Mahalle Konağı’na da gitti. Burada Veliahmet, Gündoğdu, Cumhuriyet, Hacıhızır, Topçular ve Şirintepe Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Türkkan, mahallelerin sıkıntılarını dinledi ve bunları TBMM gündemine taşıyacağını ifade etti.

Solaklar Köyü’ne Ziyaret

Türkkan ve partililerin İzmit’teki son programı Solaklar Köyü’ndeydi. Burada Durhasan, Eseler, Dağköy Muhtarları ile bir araya gelen Türkkan, hem köylerin sorunlarını dinledi, hem de köylüler ile sohbet etti.

2 EYLÜL ÇARŞAMBA-GÖLCÜK

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan 2 Eylül Salı günü Gölcük’teydi.

 

Program öncesi, İlçe Başkanlığında İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve partililer ile toplantı yapan Türkkan ardından esnaf ziyaretlerine başladı.

 

Gölcük’te dükkan dükkan esnaf gezen Türkkan, dükkanların müşteri beklediğini, yaşanan süreç  nedeni ile esnafın tedirgin ve endişeli olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet, Atatürk Ve Topçular Mahallesi Muhtarlarına Ziyaret

Türkkan ve partililer, Gölcük’te Cumhuriyet, Atatürk ve Topçular Mahalleleri’ne de gitti. Türkkan muhtarlara,  hem Meclis’te gündeme getirdiği bu mahallelerin sorunları hakkında bilgi verdi, hem de bundan sonra da sıkıntılarının takipçisi olacağını ifade etti.

Gölcük Değirmendere Her Zamankinden Çok Farklı

Her yıl bu aylarda hareketli olan Gölcük Değirmendere, yaşanan süreç nedeni ile bilinen halinden çok farklıydı. Türkkan burada sahile inerken karşılaştığı esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.

İhsaniyespor Antrenmanında

Türkkan’ın Gölcük programı sırasında İhsaniyespor Kadın Voleybol Takımı da antrenmandaydı.

Türkkan ve partililer İhsaniyespor’un antrenmanına misafir oldu. Türkkan ziyaretin ardından, “Voleybolda son dönemde kazandığımız başarılar göğsümüzü kabarttı. Ülkemizin yükselen değeri bu spor dalında Gölcük’te de iyi bir takımımız var. 2.Lig Kadınlar Ligi’nde mücadele eden İhsaniyespor’un antrenmanına misafir olduk. Genç oyunculardan kurulu takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Şirinköy Mahalle Ziyareti

Gölcük programı Şirinköy Mahallesi ziyareti ile son buldu. Burada mahalleliler ile sohbet eden Türkkan, vatandaşın gündemi ile iktidarın gündeminin çok farklı olduğunu ifade etti.

3 EYLÜL PERŞEMBE-BAŞİSKELE

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Perşembe gününü Başiskele’ye ayırdı. Başiskele’de İlçe Başkanlığı Binası’na gelen Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve partililer ile burada toplantı yaptı.

Yuvacık’ta Esnaf Ziyareti

Teşkilat ile birlikte Yuvacık Merkez Mahalle ve Aşağı Yuvacık’ta gezen Türkkan, esnafın ve vatandaşların hatırını sordu, Türkkan ve partililer Yuvacıklılara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını götürdü.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Karaaslaner’e Ziyaret

Başiskele programı sırasında Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Nihat Karaaslaner’i de ziyaret eden Türkkan, Karaaslaner’e mahalle ile ilgili yaşanan sıkıntılar konusunda ilgili Bakanlığa verdiği soru önergesi hakkında bilgi verdi bundan sonra da sıkıntıların giderilmesi noktasında takipçi olacağını ifade etti.

 

 

S.S. 4 No’lu Kooperatif ve 71 No’lu Kullar Koop.Ziyareti

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili, Başiskele İlçe Teşkilatı ile birlikte şoför esnafına da gitti.

 

S.S. Kocaeli Marmara Karayolu Taşıma Koop. Birliği’ne bağlı S.S.4 No.’lu Mot.Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret eden Türkkan, Kooperatif Başkanı, aynı zamanda Başiskele Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İsmail Özkar ve üyeler ile taşımacılıkta yaşadıkları sorunlar üzerine sohbet etti.

 

Özkar ziyarette Türkkan’a, taşımacılıkta yaşadıkları sorunlar üzerine hazırladıkları dosyayı verdi. Türkkan da TBMM açılır açılmaz bu sıkıntıları Meclis gündemine getireceği konusunda söz verdi.

 

S.S.71 No’lu Kullar Otobüs ve Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde Başkan Fikret Kaya da salgın sürecinde taşımacılığı nasıl yaptıkları ve yaşadıkları problemler konusunda Türkkan’ı bilgilendirdi.

Partiye Üye Olan 82 Yaşındaki Tayyar Orak’ın Rozetini Türkkan Taktı, Mahalle Başkanlarına Yetki Belgelerini Verdi 

Başiskele’deki program, İlçe Başkanlığı’ndaki program ile son buldu. Partiye üye olan 82 yaşındaki Tayyar Orak’ın rozetini İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan taktı.  Yeni Mahalle Başkanları da yetki belgelerini Türkkan’ın elinden aldı.   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL