Güncel Manşetler

TÜRKTAY Sektörün nabzını tutuyor

TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, ekim ayında düzenlenecek 8. TÜRKTAY paneline davet ve atık yönetimi sektörüne ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. BAKANLIK..

TÜRKTAY Sektörün nabzını tutuyor

TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, ekim ayında düzenlenecek 8. TÜRKTAY paneline davet ve atık yönetimi sektörüne ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

BAKANLIK ZİYARETLERİ

Kısa adı TÜRKTAY olan Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli’nin Yürütme Kurulu Başkanlığını da yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehmet Mustafa Satılmış ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Dr. Oğuz Can’ı makamında ziyaret etti.

SEKTÖR DEĞERLENDİRİLDİ

Türkiye’de döngüsel ekonomi kapsamında daha etkin bir atık yönetimine ve geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla düzenlenen TÜRKTAY’ın Yürütme Kurulu başkanlığını da yürüten Saraç, ziyaretlerinde sekizincisi düzenlenecek olan panele davette bulundu. Olumlu geçen ziyaretlerde, ülkenin geleceğinde en önemli rolü üstlenecek olan atık yönetimi sektörünün sıkıntılarının yakından takip edildiği, düzenlenecek etkinliklere verilecek desteğin önem arz ettiği düşüncesi öne çıktı.

TÜRKTAY EKİM’DE ANKARA’DA

Bu yıl sekizincisi düzenlenecek TÜRKTAY, (Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli) 18-19 Ekim tarihlerinde “Sanayi, Enerji Ve İstihdam İçin En Stratejik Yerli Kaynak; Atık” başlığı ile HiltonSA – Ankara’da gerçekleştirecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL