Turuncu Maske İle LÖSEV’e Destek

İzmit’te lösemi farkındalığı için bugün maskeler turuncu!   İzmit Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla turuncu maske farkındalığına imza attı. Belediye personeli ve belediyeyi ziyaret eden vatandaşlara hediye edilen..

Turuncu Maske İle LÖSEV’e Destek

İzmit’te lösemi farkındalığı için bugün maskeler turuncu!

 

İzmit Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla turuncu maske farkındalığına imza attı. Belediye personeli ve belediyeyi ziyaret eden vatandaşlara hediye edilen turuncu maskeleri takarak lösemi hastalığına dikkat çekildi.

İzmit Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla belediye personeline ve belediyeyi ziyarete gelen vatandaşlara turuncu maske hediye etti. Pandemi döneminde virüsten korunmak amacıyla takılan maskelerin İzmit’te turuncu renge dönmesiyle birlikte lösemi hastalığına dikkat çekildi.

 

Turuncu Maske İle LÖSEV’e Destek

 

Belediye personeli ve belediyeyi ziyaret eden personellerin yanı sıra İzmit Belediyesi ve LÖSEV tarafından belediye meydanına kurulan stantlarda da LÖSEV’e bağışlanmak üzere anahtarlık, kupa, magnet ve turuncu maske satışı yapıldı. Stantlardan turuncu maske alan vatandaşlar hem lösemi hastalığı için farkındalık oluşturdu hem de LÖSEV’e destekte bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL