Tüylüoğlu’na promosyon ziyareti

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyetinden,  Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na promosyon ziyareti.   Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker,..

Tüylüoğlu’na promosyon ziyareti

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyetinden,  Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na promosyon ziyareti.

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Osman Ayaş, Serkan Kökduman, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Temsilcisi Elif Aras, Akmeşe Zihinsel Özürlüler Ve Rehabilitasyon Merkezi Temsilcisi Yavuz Dinç ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretin ana konusu banka promosyonlarının revize edilmesi, Başkan Çeker Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren kurumlarda görev yapan personellerinin talebi olan Banka promosyon sözleşmelerinin revize edilmesi hakkındaki taleplerini İl Müdürüne iletti. Bu konuda İl Müdürlüğünün banka nezdinde yapacağı girişim ve çalışmaları desteklediklerini, sendika olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 

BANKAYA YAZI

İl Müdürü Tüylüoğlu ise personelin ve sendikanın promosyon sözleşmesinin revize edilmesi hakkındaki taleplerini haklı bulduğunu, personelin yanında olduğunu, kurum ile bankanın yapmış olduğu sözleşmenin revize edilmesi için bankaya yazı yazacaklarını ve görüşmelere başlanması için heyet görevlendireceğini, görüşmelerde anlaşma sağlana bileceğini ümit ettiğini ifade ederek temennim yakın zamanda personelimize promosyonda müjdeli haberi veririz. Anlaşma sağlanamadığı takdirde personelin talepleri doğrultusunda promosyon sözleşmesini fes edeceğini ifade etti. Ziyareti anlamlı bulduklarını ziyaret için Şube Başkanı Çeker ve heyetine Teşekkür etti.

 

YAKLAŞIK OLARAK 40 BİN LİRA

Şube Başkanı Çeker ziyaret sonrası çıkışta yapmış olduğu açıklamada “Ekonomik gelişmelere bağlı olarak son dönemde bankalara çalışanlar adına yatırılan paraların meblağı üç kat artmıştır. Artmaya da devam etmektedir. Son yapılan promosyon ihalelerinde bankalar Kurum çalışanlarına yüksek miktarda kişi başı ödemeler yapmaktadır. Urfa da yapılan  son ihalede bu oran yaklaşık olarak 40 Bin lira sınırına dayandı. Emeklilerimiz bile maaşlarını her hangi bir bankaya taşıdıklarında bankanın kendilerine ödeyeceği promosyon ücreti yaklaşık 10 Bin lira sınırına dayandı.

MEMNUNİYET VERİCİ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan personelin maaşlarının banka üzerinden ödenmesi için kurumla bankanın yapmış olduğu promosyon sözleşmesinin revize edilmesi zaruri olmuştur. İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun personelden yana tavır koyması, Banka ile Kurumun yapmış olduğu sözleşmenin revize edilmesi için bankaya yazı yazacağını, konunun müzakere edilmesi için heyet oluşturacağını ifade etmesi, kararlı olması çalışanlar acısından memnuniyet vericidir. Çalışanlar adına kendisine teşekkür ederiz. Türk sağlık Sen olarak konunun takipçisi olacağız.

 

ÇALIŞANLARI VE KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEĞİZ

İlimizde  sağlık iş kolunda faaliyet gösteren İl Sağlık Müdürlüğü ve il müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren kurumlar, Kocaeli Üniversitesine bağlı faaliyet gösteren Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren kurumlarda görev yapan çalışanların maaşlarının banka üzerinden ödenmesi için Kurum ile Bankanın yapmış olduğu promosyon sözleşmelerinin revize edilmesi bankanın revize etmeye yanaşmadığı takdirde  sözleşmenin iptal edilmesi kurum amirlerinin yetkisindedir. Bu yöndeki gelişmeleri ve yapılacak çalışmaları sendika olarak yakından takip etmekteyiz. Konu hakkında detaylı olarak ay sonunda çalışanları ve kamuoyunu bilgilendireceğiz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL