Manşetler Surmanset

Uçar: Arsaları satıp uçak ihalesine çıkılıyor!

Çayırova Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi 2018 yılı mali raporu ile ilgili söz alan Saadet Partisi Meclis Üyesi Ali Uçar, “Bütçe ile ilgili olarak..

Uçar: Arsaları satıp uçak ihalesine çıkılıyor!

Çayırova Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi.

Çayırova Belediyesi 2018 yılı mali raporu ile ilgili söz alan Saadet Partisi Meclis Üyesi Ali Uçar, “Bütçe ile ilgili olarak komisyonda partimizden üyemiz yok. Performansla ilgili olarak özel kalem müdürlüğünün bütçesi gösterilmemiş. Özel kalem müdürlüğünden temsil ve ağırlamada ki giderler gösterilmemiş. Bu rakamlar performans raporunda neden yazılmamış? Özel kalem müdürlüğü zaten kapalı bir kutu. Burası bir kurum değil. Çayırova Belediyesi’nin 85- 90 milyon TL’lik arsa satışı var. Çayırova halkının arsalarını satıp, zaruri ihtiyaçlar bitmiş gibi eski uçak alımı ile ilgili ihaleye çıkılıyor. Bütçenin artışının gelirleri nereden ve nasıl geldiği ile ilgili olarak detaylı bilgi verilmesini istiyoruz.” diye konuştu.

ORHAN KESKİN: “YER SATMADAN YAPAMAYIZ!”

Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Keskin eleştirilere cevap vererek, “Çayırova’da yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmaları çok büyük. Yeni bir ilçe olduğumuz için kurumlar yapıyoruz. Yer satılmadan bu yatırımları yapamayız. Satmaya hevesli değiliz. 30 tane park yaptık. Araç filo sayımızı 81’e çıkardık. Her mahalleye semt konakları yapıyoruz. 2,5 dönümlük alana mezarlık idari binası yaptık. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisi başlı başına bir marka. Bölgeye 2 adet semt pazarı yaptık. 20 yıldır kangren olan bir uygulama olan Şekerpınar’daki sorunu çözdük. Olimpik yüzme havuzu, E-5 kavşak çalışmaları devam ediyor. Kent Meydanı projesi çiziliyor. 2018 altıncı ayında ilk kazma vurulur. Yeni Mahallesi Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. Hastane ile ilgili olarak proje çiziliyor.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL