Manşetler Surmanset

Uçar’dan Başkan Demirci’ye Canlı Yayın Daveti

Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar, Belediye Baş-kanı Şevki Demirci’yi Çayırova’nın 3,5 yıllık sürecini değerlendirmek adına bir TV Programında açık oturuma davet etti. Çayırova Meclisinin Saadet Partili Üyesi Ali Uçar,..

Uçar’dan Başkan Demirci’ye Canlı Yayın Daveti

Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar, Belediye Baş-kanı Şevki Demirci’yi Çayırova’nın 3,5 yıllık sürecini değerlendirmek adına bir TV Programında açık oturuma davet etti.

Çayırova Meclisinin Saadet Partili Üyesi Ali Uçar, Kocaeli gündeminden düşmeyen Çayırova meclislerinde 3.5 yıldır süren tartışmalara netlik kazandırmak adına, Başkan Demirci’yi geçen süreci ve Çayırova’nın geleceğini değerlendirmek adına canlı yayın olmak şartıyla Televizyon kanalında açık oturuma davet etti. Uçar konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada: “Çayırova’da Emek ve İnönü Mahallesi halkının sorunu sadece gündeme gelen sorunlardan birisi. Konuşulması gereken daha çok konu var. Ama gönül ister ki Sayın Başkanda burada olsun ve yüz yüze konuları konuşalım. Eğer kendisi de isterse yine kendisinin belirlediği bir TV kanalında canlı yayın olmak şartıyla Çayırova’nın geçen 3,5 yılını masaya yatırabiliriz” şeklinde konuştu.

Başkan Demirci’nin her fırsatta 3 yılda 30 yıllık yatırım yaptık sözünü hatırlatan Uçar: “Kendisi bu 3 yıllık süreçte yaptığı yatırımları anlatır bizde geçen süreçte ki değerlendirmemizi yaparız. Kendisi içinde yaptıkları halka anlatmak için bir fırsat olur” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL