Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Uçar:Elimizden geleni değil, ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Divan Toplantısını Yaptı. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Ocak ayı ilçe divan toplantısını hafta sonu Çayırova Belediyesi kültür salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Ocak..

Uçar:Elimizden geleni değil, ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Divan Toplantısını Yaptı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Ocak ayı ilçe divan toplantısını hafta sonu Çayırova Belediyesi kültür salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Ocak ayı içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve planlamanın yapıldığı Toplantıya ilçe yöneticileri, Mahalle ve gençlik kolları, hanım kolları ve parti mensupları yoğun ilgi gösterdi. Çalışma raporlarının alındığı toplantı siyasi konuşmalarla devam etti. Siyasi konuşmalar bölümünde Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, gündemde olan konulara değindi. Ülkemizin gündeminde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulan konuların olduğunu, huzur ve barışın tesisi için anlayış ve hoşgörüye daha fazla önemin gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Toplantıda yerel gündemle alakalı konulara değinen Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar, Saadet Partisinin meclis üyeleri olarak bizler ‘’elimizden geleni değil, ne gerekiyorsa’’ onu yapıyoruz. İktidar partisi her fırsatta yerelde ve genelde, her gün hakaret derecesine varan söylemlerle kavga ettiği CHP’nin meclis üyelerini her komisyona alıyor fakat, Saadet Partisinin meclis üyelerini komisyonlara almıyorlar. Hatta kanunen hakkımız olan yazılı bilgilendirme taleplerimiz bile karşılanmıyor.

KORKUNUZ NEDİR ACABA.

Saadet Partisi olarak bizler üç tane meclis üyesi arkadaşımızla Çayırova halkının menfaatlerini korumak için gereken neyse yapıyoruz. Fakat halkımızın da bu siyasi ayak oyunlarını fark edip bizim de bu çabalarımızı görmesini ve ilçemizin menfaatlerini gözeterek bu siyasilerden hesap sormasını bekliyoruz. Daha birkaç gün önce Şekerpınar mahallesinde bir kamu arazisi satış için ihaleye çıkıldı.

Usulsüzlük, adam kayırma, kişiye özel uygulama, adrese teslim ihaleler ne ararsanız Çayırova Belediyesinde var. Ciddi bir maddi külfet olmasına rağmen cebimizden harcayarak birçok konuyu yargıya taşıdık. İptal edilen yada yargı süreci devam eden konular da var. Bunları yapıyoruz çünkü biz bu ilçede yaşıyoruz ve çocuklarımızda burada yaşayacak inşallah. Onun için geleceğimizin kaynaklarını korumak mecburiyetindeyiz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL