Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde Renkli Görüntüler

Gölcük’te Uluslararası Halk Dansları Festivali Yapıldı Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG) tarafından düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali Gölcük’te..

Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde Renkli Görüntüler

Gölcük’te Uluslararası Halk Dansları Festivali Yapıldı

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG) tarafından düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali Gölcük’te renkli görüntülerle gerçekleştirildi.

Birbirinden güzel ve renkli halk danslarının oynandığı festivalde Gölcük halkı muhteşem bir gece yaşadı. Alanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlar dansçılara alkışlar ile eşlik ettiler. Gölcük Anıtpar meydanında gerçekleşen festivale Arjantin, Kolombiya, Gürcistan, Makedonya, KKTC, Kuzey Osetya, Karadağ ve Sırbistan olmak üzere 9 ülkeden gelen ekipler katıldı. Festival kapsamında Gölcük’e, 200’e yakın dansçı geldi.

Festivale Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, STK Temsilcileri ve gösterileri izlemek için Anıtpark’ı dolduran vatandaşlar katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada, Böyle bir etkinliği düzenlemekten ve böyle bir etkinlik içinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafir gelen ekiplere teşekkür etti.

Program, misafir gelen ekiplere hediye takdim edilmesiyle  ve hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL